Son dakika: BtcTurk hacklendi Bazı kripto paralar çalındı alımı satımı durdu

Son dakika: BTC Türk Siber Saldırıya uğradı hacklendi. Bazı kripto paralar çalındı. Kripto alımı satımı neden durdu?

BTCTurk hesabı olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada siber saldırının detaylarına yer verilirken son duruma da değinildi.

Kullanıcılara gönderilen açıklamaya baktığımızda şu ifadelere yer verildiği görülüyor:

"Ekiplerimiz 22 Haziran 2024 tarihinde platformumuzdan kontrol dışı çekimler yapılmasına sebep olan bir siber saldırı yaşandığını tespit etmiştir. Söz konusu siber saldırıdan sadece 10 adet kriptoparanın sıcak cüzdanlarındaki bakiyelerin bir kısmı etkilenmiş olup, varlıkların çok büyük bir kısmının tutulduğu soğuk cüzdanlarımız güvendedir.

BTCTurk'ün finansal gücü bu saldırıdan etkilenen tutarların çok üstünde olup kullanıcı varlıkları bu kayıplardan etkilenmeyecektir.

Ekiplerimiz konuyla ilgili detaylı araştırmaları gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda resmi makamlar ile de iletişime geçilmiştir. Tedbir olarak kriptopara yatırma ve çekme işlemleri durdurulmuş olup çalışmalarımız en kısa sürede tam amlandıktan sonra kullanıma açılacaktır"

NE OLDU?

Özetle BtcTurk diyor ki az miktarda kripto çalındı ve bizim gücümüz, bunu karşılayacak. Bunun çok üzerinde bir gücümüz var. Bir süre kripto para alımı satımı yapılmayacak ve sistem düzeldikten sonra, güvenli hale getirildikten sonra kripto para çekim yatırma işlemleri yapılabilecek.

Sizin cüzdanınızda herhangi bir değişiklik oldu mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçielrimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

https://www.finans7.com/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.