Son dakika: AK Parti'den memurların Temmuz maaş zammı için açıklama

AK Parti'den memurların Temmuz maaş zammı hakkında açıklama.

AK Parti'den bir açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta yaptığı son dakika açıklamasında en düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkarılması için gerekli düzenlemenin yapılacağını söyledi. Bir televizyon programına katılan ve gündeme dair merak edilen soruları yanıtlayan Usta, bunun bir yasal değişiklik gerektireceğini ve meclisin 1 Temmuz'da tatile girmeyeceğini, çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta, kadınların sosyal hayatta ve siyasette AK Parti ile daha çok göründüğünü, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda özel bir hassasiyet gösterdiğini söyledi. Kadınların kamusal hayattan çekileceği yönündeki iddiaların asılsız, muhalefetin uydurması olduğunu söyledi.

Deprem bölgesinde olağanüstü halin sona ereceğini, ancak işlerin aksamamasına adına kanuni düzenlemelerin hızlı şekilde yapılacağını söyleyen Usta, yerli ve milli üretimin devam edeceğini söyleyen Usta, iş dünyasına AK Parti ve devlet desteğinin devam edeceğini söyledi. 

Ekonomideki sorunların farkında olduklarını ve enflasyonun tek haneli rakamlara düşürüleceğini söyleyen Usta, yeni bir anayasa yapma hedeflerinin de olduğunu söyledi.

MEMUR ZAMMI

Usta açıklamasının devamında memurlara maaş zammının yasal değişiklik ile geleceğini, bunun kısa sürede yürürlüğe gireceğini söyledi. Düzenlemeden haberdar olmak için uygulamamızı ücretsiz aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.