SGK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanları kaç olacak?

SGK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında memur alımı başvuru sonuçlarına ilişkin bilgilere yer verildi. Peki SGK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvuru sonuçlarına nasıl ulaşırım? KPSS taban puanları açıklandı mı?

344 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 344 personel alımı yapacak. Söz konusu kamu personel alımında adaylar büro personeli, aşçı, bulaşıkçı, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, teknisyen kadrolarında istihdam edilecek.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? KPSS TABAN PUANLARI NEDİR?

SGK personel alımı başvuru sonuçları için şu ifadelere yer verildi:

"a) Sözleşmeli personel pozisyonlarına başvuru yapan adayların, KPSS puan üstünlüğü esas alınarak sıralanması sonucunda, ilan edilen pozisyon unvan sayısı kadar asil aday ve ilan edilen pozisyon unvan sayısının 2 katı kadar yedek aday belirlenecektir.

b) KPSS puanları eşit olan adayların bulunması halinde; doğum tarihi önce olan aday, bunda da eşitlik olması halinde mezuniyet tarihi önce olan aday üst sırada yer alacaktır.

c) Alıma ilişkin duyuru ve bilgilendirmeler Kurumumuzun resmi internet sayfasında (www.sgk.gov.tr) veya Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapılacak olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Duyuru ve bilgilendirmeleri adayların takip etmesi önem arz etmektedir"

Adaylar KPSS puan üstünlüğüne göre atanacak. Personel alımı sonuçlarının Haziran ayı sonunda açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

https://www.finans7.com/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.