Otomotiv şirketlerinden depreme dev yardımlar

Otomotiv şirketlerindne deprem bölgesine yardımlar.

Otomotiv şirketleri yaptıkları son açıklamalarda deprem bölgesine yardımlarını gönderdi. Hem maddi hem de nakliye ve lojistik anlamında bölgeye destek veren şirketlerin yardımlarını paylaşan Gazeteci Emre Özpeynirci, yardım yapan şirketlerin yardımlarını şu şekilde paylaştı:

"Fiat, Ford ve Renault'un Ankara bayisi Tan Oto, yol yardım ve yerinde servis araçları ile Kahramanmaraş'a giderek mobil servis hizmeti veriyor.   Bölgede Fiat, Ford, Renault yol yardım hatlarından çağrı bırakarak ulaşan vatandaşların araçları için acil yardıma gidiyorlar"

"Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin gönüllü 50 çalışanı depremin ilk gününden itibaren arama kurtarma çalışmalarını umutla sürdürdü. Hatay’daki arama kurtarma faaliyetlerinde 15 kişiyi canlı olarak çıkarmayı başardık"

"Alman Volkswagen Grubu'ndan Türkiye ve Suriye'deki deprem bölgeleri için 1 milyon Euro acil yardım yapılmış"

"Güney Koreli otomotiv devi Hyundai Grubu, deprem felaketinden etkilenen Türkiye'ye 1.8 milyon dolar yardımda bulunurken, Türkiye'deki şirketi Hyundai Assan ise 10 milyon TL destek sağladı"

"Böylesine zor bir süreçte herkes elinden geldiğince destek oluyor, olmaya çalışıyor, zaten aksi de düşünülemez. Tüm otomotiv markalarının da bu bağlamda büyük destekler verdiğini biliyorum, duyuyorum. Ama unutmayalım birçoğu bunu sessiz sedasız yapmayı tercih ediyor"

"Mercedes Benz deprem bölgesine giden ekiplere tırlara ücretsiz yol yardımı veiryor"

"Castrol Türkiye ve BP'den 5 milyon dolar destek. AFAD ve AHBAP Derneği aracılığıyla"

"Toyota ve Lexus Türkiye'nin organize ettiği yardım kampanyası ile tüm bayiler, bayi çalışanları, ajanslarının desteğiyle 20 milyon TL toplanmış. Bu para ile Ahbap Derneği'nin Konteyner-Ev Projesi'ne dahil olunmuş ve bu sayede 500’e yakın konteyner-ev yapılacakmış"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.