Opel Astra Modelinde 200.000 TL İndirim Kampanyası Başladı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında oldukça önemli avantajlar müşterilere sunulmaya devam ediliyor. Bu çerçevede otomobil firmaları hem otomobillerin fiyatlarını, hem yaptıkları kampanya indirimlerini hem de kredi desteklerini açıklıyorlar. Bu şekilde sıfır kilometre otomobil sahibi olmak oldukça kolay bir hale geliyor. Opel firması da çok özel bir kampanyayı başlatırken çok sevilen modeli olan Opel Astra için müşterilere özel imkanlar sunmaya başladı.

Yeni Opel Astra modelleri tanıtıldı

OPEL ASTRA KAMPANYASI

Opel Astra için açıklanan kampanya içerisinde müşterilere çok özel imkanlar sağlanıyor. Bu imkanlar kapsamında müşteriler çok avantajlı koşullarda 2024 model Opel Astra sahibi olabiliyorlar.

Opel Astra için firmanın açıkladığı ilk imkan faizsiz kredi desteği oldu. Müşterilere kredi imkanı sunan firma 200.000 TL tutarındaki kredisi 12 ay vadeli ve tamamen faizsiz olarak vermeyi teklif ediyor. Bu desteği alan müşteriler Opel Astra’nın fiyatının 200.000 TL’lik kısmını karşılayabiliyorlar.

Opel, 2024'te Her Modelinde Elektrikli Versiyon Sunacak!

Opel Astra için müşterilere bir de kampanya indirimi imkanı sağlanıyor. Opel Astra’nın Edition donanımının fiyatı 1.564.900 TL olarak ilan edilmişti. Ancak kampanyalı fiyat ile bu fiyat 1.365.000 TL’ye düşüyor. Müşteriler bu otomobili yaklaşık olarak 200.000 TL indirimli olarak satın alabiliyorlar.

FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI!

Opel Astra için firma tarafından şu fiyat listesi uygulanmaya başlandı:

-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 Edition: 1.365.000 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 GS: 1.716.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 1.835.900 TL

Opel Astra satın almayı düşünenlerin Haziran ayının sonuna kadar Opel yetkili satıcılarına başvurmaları gerekiyor. Haziran ayı sona erdiğinde hem bu kampanyalar sona erecek hem de Temmuz ayında farklı bir fiyat uygulanacak.

Tüm araba kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.