Opel Astra Modelinde 200.000 TL İndirim Kampanyası!

Opel Astra'da büyük indirim kampanyası devam ediyor.

Sıfır kilometre otomobil piyasasında adeta bir fırsat dönemi yaşanıyor. Otomobil firmaları araç satışlarında hedefleri tutturamayınca stokları zorunlu olarak boşaltmak durumunda kalıyorlar. Bu da araç satışlarını artırmaktan geçiyor. Bundan dolayı da kampanya indirimlerinin en yoğun şekilde uygulamaya sokulduğu bir süreç yaşanıyor. Bu özel imkanlardan birisi de Opel tarafından uygulanıyor. Opel Astra satın alacak olan müşterilere firma tarafından çok özel bir indirim imkanı sağlanıyor.

OPEL ASTRA İÇİN 199.900 TL’LİK İNDİRİM!

Opel firmasının en dikkat çeken modellerinden olan Opel Astra için müşterilere çok özel bir indirim teklifi yapılıyor. Opel Astra’nın Edition donanımı liste fiyatına göre 1.564.900 TL fiyatla satılıyor. Ancak firma tarafından müşterilere çok özel bir kampanya indirimi uygulanıyor. Bu indirim ile beraber aracın fiyatı 1.365.000 TL’ye düşüyor. Böylece müşteriler 199.900 TL net indirim ile sıfır kilometre Opel Astra satın alma imkanı buluyorlar.

SON GÜNLER!

Opel Astra için açıklanan ve de uygulanan kampanya indirimi ile alakalı olarak firma tarafından bir uyarı yapıldı. Buna göre Opel Astra için firmanın sağlamış olduğu 199.900 TL tutarındaki indirim sadece bu ayın sonuna kadar geçerli olacak. Bu özel fırsatı kaçırmak istemeyenlerin 1 Temmuz 2024 tarihinden önce sıfır kilometre Opel Astra satın almaları gerekiyor.

Temmuz ayı geldiğinde Opel tarafından Opel Astra’nın maliyetinde ve satış fiyatında yeni bir değerlendirme yapılacak. Bu değerlendirmeden çıkacak ne olacağı bugünden kestirilemiyor. Araç fiyatları için küçük de bir zam ihtimali bulunuyor. Temmuz ayı girdiğinde Opel Astra için hem fiyat listesi hem de indirim kampanyası değişebilecek.

https://www.finans7.com/ 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.