Madonna deprem için yardım topladı

Madonna da depreme yardım için Ahbap dedi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna bir son dakika açıklamasında bulundu. Instagram adresi üzeirnden bir paylaşım yapan dünyaca ünlü şarkıcı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük deprem için yardım istedi. Madonna 18.8 milyon takipçili sayfası üzerinden Sevgililer Günü bir açıklama yaptı.

Bugünün sevgililer günü olduğunu, ancak Türkiye'de meydana gelen depremin büyük yıkıma neden olduğunu, insanların en sevdiklerini , evlerini işlerini kaybettiklerini söyleyerek bunun büyük bir acı olduğunu söyleyen Madonna, takipçilerinden Ahbap'a yardım yapmalarını istedi. Madonna paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Herkes Sevgililer Günü'nde Aşktan bahsediyor!! . Bu büyük depremde büyük Kayıp ve Yıkım yaşayan Türkiye ve Suriye'ye Tüm Sevgimizi ve Şifa enerjimizi gönderelim. 33.181 kişi öldü. Pek çok kişi orada evlerini ve işlerini kaybetti, orada sevdiklerinden bahsetmeye bile gerek yok. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıyor! 
Bağış Yapmak İçin En İyi Yer—-ahbap.org"

Bu paylaşıma Türkiye'de ünlü isimlerden destek ve teşekkür mesajları geldi. Pınar Altuğ, Murat Boz da daha birçok ünlü isim, bu gönderi altına teşekkür mesajı paylaştı.

Hikaye kısmından da bir paylaşım yapan Madonna, burada Ahbap bağış sayfasının linkini verdi. Bu linke tıklanıldığında Ahbap'ın para yardımı yapılabilecek sayfası karşınıza çıkıyor.

HALUK LEVENT'TEN AÇIKLAMA

Bu paylaşım sonrası Haluk Levent bir açıklama yaptı ve Madonna'ya teşekkür ederek, "Thank you Madonna!" ifadelerini kullandı.

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.