KPSS 2024/1 memur alımı tercihleri sona eriyor: Sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 2024/1 tercihleri sona eriyor: Sonuçları ne zaman açıklanır?

2024 yılı KPSS 1. dönem tercihleri sona eriyor. ÖSYM Başkanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında 1816 memur alımında başvurularda son saatlere girildiğine yer verildi. Duyuruya göz attığımızda tercihlerin 18 Temmuz saat 23.59'da sona ereceği görülüyor.

Bugün gece yarısına kadar tercihlerini ÖSYM'ye bildiren adaylar, 19 Temmuz saat 23.59'a kadar 80 lira olan tercih ücretini anlaşmalı bankalara yatırması gerekmektedir. Tercih ücretinin ödenmesinden sonra başvuru tamamlanmış olacak.

En az ortaöğretim mezunu adaylar arasından KPSS puanı ile yapılan kamu personel alımında tercihler sonrası herhangi bir mülakat olmayacak ve adaylar puan üstünlüğüne göre atanacak.

Tercih kılavuzu: işte 1816 memur alımı başvuru bilgileri

KPSS 2024/1 memur alımı kapsamında kamuya en az ortaöğretim mezunu adaylar arasınından 1816 kamu personel alımı yapılıyor. Kılavuz şu şekilde:

Lise/ortaöğretim 155 memur alımı için Tıklayın

Ön lisans 615 memur alımı için Tıklayın

Lisans 1046 memur alımı için Tıklayın

Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS tercihlerinin sona ermesinden sonra tercih sonuçlarının 29 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arsında açıklanması bekleniyor. Tercih sonuçları açıklandığında bildirimle haberdar olmak, memur alımlarından bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.