İslam Memiş Altını Olanları Uyardı! Bayramdan Önce Satın!

Altın yatırımcılarının gözü kulağı piyasalarda. Elimde altın bulunduranlara bayram öncesi uyarısı geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, satmayan büyük zarar eder diyerek herkese tek tek uyardı.

Altın yatırımcısı bayram öncesinde altın alımlarını hızlandırdı. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıya büyük fırsatları beraberinde getirirken bayram öncesinde altın fiyatı 2316 dolarda durakladı. Herkesin gözü kulağı ABD'den gelecek verileri odaklanırken Kapalıçarşı’da gram altın 2.448 TL, çeyrek altın 3.973 TL, yarım altın 7.940 TL, tam altın ise 15.830 TL ile güne başlangıç yaptı. Altında kritik bir güne yaklaşırken ABD enflasyon rakamları ile birlikte FED faiz kararları tüm piyasayı karıştıracak. Çekirdek enflasyonun %0,3 altına gerilemesi durumunda FED faizi yine piyasaları es geçmeyecek. FED tarafından yapılacak açıklamalar ile birlikte piyasalarda Hareketli bir süreç yaşanması bekleniyor.

Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 28 Kasım 2023 -  Sözcü

HERKES ELİNDEN ÇIKARSIN

Kurban bayramını işaret ederek önemli açıklamalarda bulunan uzman isim İslam Memiş, yatırım yapmak isteyen vatandaşların bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdim. Kurban Bayramı tatilinde alım satım yapılmaması gerektiğine dikkat çeken Memiş, “Bayramda bankalar kapalı olacağından makas aralığı çok fazla olacak. Bankalardaki makas aralıklarını göz önünde bulundurun. İhtiyacım olursa bayramda çekerim demeyin. Ciddi zarara uğrarsınız. Şimdiden hazırlığınızı yapın ve tatile girmeden önce nakit ihtiyacınız olacaksa altınlarınızı satın” ifadelerini kullandı.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.