İNG Bank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi! Maliyet Belli Oldu!

İNG Bank'tan 100.000 TL ihtiyaç kredisi.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin sayısında ciddi bir artış kaydedilmeye başlandı. İnsanlar ihtiyaç kredisi çekerek mevcut ekonomik durumlarını düzeltmeyi hedefliyorlar. Bunun için de ihtiyaç kredisi için bankalara sık sık başvurular yapılıyor. İhtiyaç kredisi çekilecek bankaya karar vermek ise ayrı bir zorlu süreci ifade ediyor. ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere çok özel koşullar sunabiliyor. ING Bank hangi mali şartlarla müşterilere ihtiyaç kredisi veriyor?

ING BANK'TAN YENİ KAMPANYA!

ING Bank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilerden talep edilen maliyetler belli oldu. Esasında diğer bankalar ile karşılaştırma yapıldığında ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekenler son günlerde çok daha fazla kazanç elde edebiliyorlar.

ING Bank müşterileri aylık yüzde 3,74 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu ihtiyaç kredisi için uygulanan faiz oranını diğer bankalarda bulmak mümkün değil. Bu avantaj müşterilere sunulduğu için insanlar artık ING Bank'tan ihtiyaç kredisi kullanmayı daha çok tercihe der oldular.

ING Bank müşterileri ihtiyaç kredisi çekerken belli başlı kurallara tabi oluyorlar. Azami vade süresi bu kurallar içerisinde bulunuyor. 36 aya kadar verilebilen ihtiyaç kredisinde azami vade süresi limite göre değişiyor. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler en gazla 50.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri ise 24 aya kadar vade ile kullandırılıyor. 100.000 TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerinde ise 12 aya kadar vade uygulanıyor.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ihtiyac-kredisi.jpg

ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde kredi maliyet hesaplaması aylık yüzde 3,74 oranında faiz ile yapılıyor. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda ödenecek aylık taksit 7.150 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 172 Bin TL olarak açıklandı.

https://www.finans7.com/ 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.