Hostes ve polise hakaret eden Dilan Çıtak: 'Yaptığımdan asla utanmıyorum'

Dilan Çıtak, kendisini en saçma savunma yöntemi ile savundu.

THY hostesine saldıran ve onunla tartışan İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak, daha sonra kendisini dışarı çıkarak polislere de hakaretlere ewderek tehditler savurdu. Bu anları sosyal medya üzerinde büyük tepki çeken Çıtak, kendisini öyle bir şekilde savundu ki adeta dalga konusu oldu.

Uçakta kedisi ile ilgili uyarılara kulak asmayan ve THY kabin memuru ile tartışmaya başlayan Çıtak hakkında inceleme başlatıldı. Kabin memuru, Çıtak hakkında şikayetçi olurken polis memuruna "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum. Bak seni yerler. Ne olacak, ne olacağını sanıyorsunuz? Ne olacağını sanıyorsun delikanlı" diyen Çıtak hakkında başka incelemelerin de başlatılacağı görülüyor.

Yaptığımdan asla utanmıyorum dedi

Sosyal medyası kapanan Dilan Çıtak, son paylaşımında ağlayarak kendini savundu ve "Yaptığımdan asla utanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Çıtak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ben uyuştucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasbetmedim!! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornom da çıkmadı!!! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?"

Çıtak'ın bu şekilde kendisini savunması sosyal medya üzerinde adeta alay konusu olurken kabin memuru ve polisin şikayeti sonrası soruşturmanın seyri takip ediliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.