Halkbank'tan Emekliye Yeni Promosyon

Son Dakika haberi geldi: Halkbank tarafından emeklilere yeni promosyon ödemesi yapılacak.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika açıklaması gelkdi. Gelen açıklamada emeklilere verilecek yeni promosyon teklifi duyuurldu. Sabah Gazetesi'nden Dilek Güngör kaleme aldığı yazısında kamu bankalarının emeklilere promosyon konusunda çalışma başlattığı ve promosyonda zam kararı aldığı öğrenildi.

ŞİMDİ 750 LİRA VERİYORLAR

Kamu bankaları şimdi emeklilere 750 liralık promosyon ödemesi yapıyor. Verilen promosyon ödemesi 3 yıllığına hesaplara yatıyor. 3 yıl emekli, maaşını o bankadan almayı taahhüt ederek bu promosyonu alıyor.

ÖZEL BANKALAR 10 KATINI VERİYOR

Özel bankaların promosyon tekliflerine baktığımızda 7 BİN 8 BİN liralara kadar promosyon ödemeleri yapıldığı görülüyor. Hatta bazı bankalar ek ödemelerle birlikte 10 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor. 

ZAM GELİYOR

Sabah Yazarı Dilek Güngör bugün kaleme aldığı yazısında emeklilerin banka promosyonlarının 5 bin liraya çıkarılacağını söyledi. Kamu bankalarının bu yönde çalışma yaptığı ve belirlenen bu rakamın Hazine, Maliye Bakanlığı'na ilettiği öğrenildi. Bakanlık onayından sonra söz konusu promosyon ödemesinin emeklilerin hesaplarına yatırılacağı öğrenildi. Bakanlığın ise 7 bin 500 lira düşündüğü öğrenildi. Bu nedenle bu konuda görüşmelerin devam edeceği ve son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söyleyeceği öğrenildi.

Sizce 5 bin lira mı yoksa 7 bin 500 lira mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NE ZAMAN?

En geç bu ayın sonunda onayın gelmesi ve kamu bankalarını promosyon ödemesi yapacak. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.