Halkbank'tan Emeklilere 32.000 TL Promosyon Paketi!

Halkbank'tan emeklilere yeni promosyon kampanyası.

Emekliler için geçim sıkıntıları zirve yaparken çeşitli kampanyalar ile bankalar bu vatandaşlara ayrıcalıklı imkanlar sağlıyorlar. Bu imkanların başında emekli maaş promosyonu kampanyaları geliyor. Bu kampanyalar ile emekliler bankalar ile anlaşma sağlayarak ödemeler alabiliyorlar. Bankalar standart emekli maaş promosyonu ödemelerini yaparken bu müşterileri ikna edebilmek için ek imkanlar da sağlayabiliyorlar. Bu ek imkanların da eklenmiş olduğu kampanyalar bir emekli paket kampanyasına dönüşüyor. Emeklilere Halkbank da bir paket kampanya duyurusu yaptı.

SSK, BAĞ-KUR en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Kök maaşa seyyanen zam  formülü!

EMEKLİLERE YENİ FIRSATLAR!

Halkbank’ın emekli paket kampanyasının iki aşamalı olduğu bildirildi. Emekliler önce maaş promosyonu anlaşması yaparak bu ödemeleri alıyorlar. Ardından ise tercihe göre emeklilere ihtiyaç kredisi, imkanı sağlanıyor. Bu çerçevede emekliler bir kısmı ihtiyaç kredisi olmak üzere toplu parayı banka hesaplarına aktarabiliyorlar. Bu paket kampanyanın ayrıntıları belli oldu.

Halkbank’ın emeklilere maaş promosyonu olarak şu ödemeleri yaptığı açıklandı:

10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.000 TL,
10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 8.000 TL,
15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan müşterilere sağladığı ikinci fırsat ise bu aşamada devreye giriyor. Eğer emekli müşteri tercih ederse bankadan ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Halkbank emekli maaş müşterilerine faiz indirimi imkanı da sunup ihtiyaç kredisi veriyor. Bu şekilde nakit sıkışıklığı yaşayan emekliler bir anda toplu para elde etmiş oluyorlar.

Halkbank davasıyla ilgili neler biliniyor? | Euronews

Halkbank’ın emeklilere 36 ay vadeli 20.000 TL ihtiyaç kredisi verdiği bildirildi. Bu standart limit olurken emekli müşteriler talep ederler ise bu limit yükseltilebiliyor. Bu şekilde emekliler çektikleri ihtiyaç kredisinin taksitlerini her ay emekli maaşları yattığında bankaya ödeyebiliyorlar.

Halkbank’ın emekli paketinden yararlanan müşteriler bankadan önce 12.000 TL tutarında maaş promosyonu alıyorlar. Ardından ise 20.000 TL de ihtiyaç kredisi çekiyorlar. Paket kampanya ile emekli müşterilerin ellerine geçen toplam nakit para 32.000 TL oluyor.

https://www.finans7.com/ 

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.