Geceliği 80 bin TL olan otelde Kaya Sabancı'ya saldırı: İlk açıklama geldi

Geceliği 80 bin lira olan otelde Sabancı'yı dövdüler.

Ünlülerin tatil gözdesi Bodrum olarak öne çıkarken dün gece ultra zenginlerin uğrak yeri olan otelde bir olay meydana geldi.

Sabancı ailesinden iş insaın Kaya Sabancı, Türkbükü Mahallesi'nde bulunan bir restoranın açılışına gitti. Burada sitenin ve bölgedeki aynı otelin sahibi olan Vedat Aşçı ile tartışmaya başladı.

Daha önce konutlarda eksiklikler olduğu için aralarında tartışma çıkan ve husumet olan iki isim arasında yine tartışma çıktı. Bu sırada Aşçı ve korumaları Sabancı'ya saldırdı ve onu darp etti.

Sosyal medya üzerinde gündem olan olay sonrası Kaya Sabancı hastanelik oldu.

BOYKOT BAŞLADI

Yaşanan olaydan sonra söz konusu otel gündem oldu ve zenginler, bu otelde yaptıkları rezervasyonları iptal etmeye başladı.

OLAY NASIL OLDU?

Kaya Sabancı, açılış için bölgeye geldi ve site sahibi Vedat Aşçı ile korumaları olduğu kişilerle tartıştı ve bu isimler ona saldırdı. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edilirken Sabancı, ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Sabancı'nın sol gözünde darbe sonucu morarma olduğu görülürken hastanede tedavisinin devam  ettiği öğrenildi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Kaya Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran söz konusu olay ile ilgili bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Kaya Bey oturduğu sitede yanlış gördüğü şeyler ile ilgili hem Vedat Bey'e hem de site yönetimine gerekli geri bildirimleri yaptığı için Vedat Bey'in kendisinden hoşlanmadığı ve aralarında anlaşmazlık olduğu bilinen bir durum.

Olay zaten onlarca kişinin önünde gerçekleşiyor, tanıkların önünde gerçekleşiyor. Bir insan mafyatik bir yöntemle dövülüp restoranın önüne atılıyor, bu hiçbir şekilde açıklanabilecek bir durum değil"

KAYA SABANCI KİMDİR?

Yaşanan feci olay sonrası Sabancı'nın kaç yaşında olduğu merak ediliyordu. İşte Kaya Sabancı'nın özgeçmişi:

Saldırıya uğrayan Kaya Sabancı, 72 yaşındadır. Kaya Sabancı, Hacı Mehmet Sabancı'nın oğlu ve ailenin denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firması YASA Holding'in sahibi Yalçın Sabancı'nın kardeşidir. Kaya Sabancı, 2004 yılından oğlu Cem Sabancı'nın trajik ölümünün ardından hayatını Amerika'da devam ettirmiştir.

https://www.finans7.com/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.