Fiat Fiorino'da Flaş Kampanya! Sadece 688.900 TL!

Türkiye’de otomobil piyasasında genel koşullar değişmeye devam ediyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı insanların alım güçleri düşünce otomobillere olan taleplerde eksek kayması yaşandı. Markaların iyi otomobilleri yoğun talep görürken artık bu modeller için yüksek talep gösterilmiyor. İnsanlar ekonomik kriz ortamında paralarını bir otomobile bağlamak istemiyorlar. Otomobil de yatırım aracı olmaktan çıkınca böyle bir son ile karşılaşıldı. Artık fiyatı daha ucuz olan araçlar çok daha fazla talep görüyorlar.

TÜRKİYE’NİN EN UYGUNU!

Fiat firması çok uzun yıllardır Türkiye piyasasında yer alıyor. Türkiye otomobil piyasasında Fiat firmasının çok özel bir yeri bulunuyor. Geçmişi çok uzun olan ve bayi ile servis ağı gelişmiş bir marka olarak bilinen Fiat en çok satış yapan markaların başında yer alıyor. Gösterilen bu talep karşısında Fiat pazar payını kaybetmemek için fiyat avantajını da müşterilere sunuyor. Bu çerçevede şu anda sıfır kilometre arabalarda en uygun fiyatı Fiat sağlıyor.

Türkiye’de yerli üretin yapan firmalar arasında yer alan Fiat özellikle bazı modellerde çok uygun fiyatla satışlar yapıyor. Yerli üretim avantajını kullanan marka Fiat Fiorino model aracı müşterilere düşük fiyatlarla satıyor. Muadilleri çok daha yüksek fiyatlarla satılırken Fiat Fiorino hem aylardır zamlanmıyor hem de uygun fiyatla satılıyor.

Fiat Fiorino için firma 688.900 TL’den başlayan fiyatları açıkladı. Bu fiyat ile herhangi bir sıfır araba almak mümkün değilken Fiat Fiorino satın alınabiliyor. Aile arabası olmaya uygun, yakıt tasarrufu yapan, Fiat kalitesine sahip Fiat Fiorino’nun bu uygun fiyatla satılması bu araç için gösterilen talepte rekorlar kırılmasını sağlıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.