Fenerbahçe transfer sezonuna başlıyor: İlk hedef Victor Lindelöf

Son dakika: Fenerbahçe'den ilk transfer geliyor. Lindelöf kimdir?

Geçen sene ilk yarıda defansta ciddi sorunlar yaşayan, sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Feebrahçe'de bekler stoper olarak oynamış, bazı karşılaşmalar bu şekilde kaybedilmişti.

Bu sene defansta sorun yaşamak istemeyen Fenerbahçe, Mourinho yönetiminde transfer görüşmelerine başladı. İlk görüşme ise Fred'in geldiği takım olan Manchester United'den olacak. Haberi ise Yağız Sabuncuoğlu verdi.

Sabuncuoğlu X hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında transferi şu şekilde açıkladı:

"Fenerbahçe, Manchester United forması giyen Victor Lindelöf'ü kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı"

LİNDELÖF KİMDİR, MEVKİSİ, DEĞERİ NEDİR?

Transfermarkt verilerine göre Lindelöf'ün güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olarak açıklandı. Şimdiye kadar kariyerinde yılın sporcusu ödülü almış olan Lindelöf, 1 defa İngiltere Kupası, 1 defa İngiltere Lig Kupası, 3 defa Portekiz Lig Kupası, 2 defa ise Portekiz Kupası aldı.

Västerås IK takımının alt yapısından çıkan Lindelöf, daha sonra buradan 3.06 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile Benfica'ya transfer oldu. Benfica'dan ise 35 milyon Euro bedelle 2017 yılında Manchester United'e transfer oldu.

Lindelöf 29 yaşında. Defansın göbeğinde ve sağ bekte de oynayanbilen, çok yönlü oyuncu olan Lindelöf, geçen sezon 28 karşılaşmaya çıkt ıve 1 gol 1 asistlik performans gösterdi.

Lindelöf'ün performansı ve en iyi hareketleri ise şu şekilde:

Sizce Lindelöf gelir mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

https://www.finans7.com/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.