Eylem Tok ve oğlunun avukatı olurum diyen Ersan Şen, R yaptı

Eylem Tok'un avukatı olurum diyen Ersan Şen, geri adım attı.

Ersan Şen geçen günlerde katıldığı bir televizyon programında, 1 Mart tarihinde Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ile olay sonrası kaza yerine gelerek onu yurt dışına kaçıran Eylem Tok'un avukatlığını yapmak için gülerek, "Şartlarda anlaşırsak olur" ifadelerini kullanmıştı.

Dün akşam Tv100 ekranlar yayınlanan programa katılan Ersan Şen, burada kendisine çok fazla tepki geldiğini söyledi.

Sunucu Kübra Par, Ersan Şen'e "Eylem Tok’un oğlunu savunur musunuz? diye sormuştum. Siz de 'Anlaşırsak savunuruz' dediniz. İki gün boyunca linç yediniz. Eylem Tok size o programdan sonra ulaşmaya çalıştı mı?" dedi ve bir cevap istedi.

Teklif geldi mi?

Canlı yayında Eylem Tok ile oğlunun avukatı olabilecğeini söyleyen Ersan Şen, dünkü programda kendisine bu konuda herhangi bir teklif gelmedini de sözlerine ekledi.

Tepkiler sonrası geri adım attı: Pişmanım

"O kadar insanın tepki göstereceğini tahmin edemedim" diyerek açıklamasına başlayan Ersan Şen, "Yok hayır öyle bir teklif yok. Biz faili savunuyoruz, millet tepki gösteriyor. Niye anlamadım. Avukatlık refleksi ile cevap verdim. Şartlar deyince maddi şartlar anlamayın. İnsanlar tutuklanmak istemeyebilir. Avukatla oturduğunuzda maddiyatı konuşmazsınız. Size ne sağlayabilir, bunu konuşursunuz. Pişman oldum. O kadar insanın tepki göstereceğini tahmin edemedim. Öyle bir tepkiyle karşılaşacağımı bilseydim yorum yapmazdım" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.