Eski ve yeşi eşler arasında çıplak fotoğraflı kavga

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir sarmal yaşandı.

Gelen son dakika bilgilerine göre Ayşe Ö adlı kadın, eski eşi ve karısının başrolde olduğu bir kumpasa kurban gitti.

Ayşe Ö adlı kadın, kendisini aldattığını tespit ettiği kocası Cüneyt M'den 2022 yılında boşandı. Boşanma sonrası adam, Canan M. adlı kadın ile ilişkiye başladı ve onunla evlendi.

Eski kocasının evlenmesi sonrası Ayşe Ö. duruma tepki gösterdi ve iki isim arasında sosyal medya üzerinde atışmalar başladı.

Başta normal olarak başlayan karşılıklı atışmalar kısa süre içinde büyüdü ve tartışmaya adamın yeni karısı Canan M. de dahil oldu.

Bunun üzerine Canan M. geçen Eylül ayında kadının kocası ile evli olduğu dönemde attığı özel fotoğrafları buldu ve bunları Ayşe Ö'nün arkadaşlarına gönderdi.

Büyük bir skandalın ortasında kalan Ayşe Ö. adlı kadın Canan M ile irtibata geçti ve bunu yapmamasını istedi. Bunun üzerine ağır hakaret ve tehditlere maruz kaldı.

Bu tehditler sonrası kadın soluğu savcılıkta aldı. Dilekçede ise, "Sen ne kadar yüzsüz arsız bir kadınsın. Beni delirtme. Seni İstanbul'a tanıtırım. Çirkin domuz. Kendisini evli adamlara s..ren kadın, çevrene rezil ederim" şeklinde mesajların olduğu görüldü.

İFadesi alınan Canan M. adlı kadın, kimseye fotoğraf atmadığını ve mesajları ise eşinin attığını söyledi ve suçlamaları reddetti.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.