Emekliye Promosyonu En Yüksek Veren Bankalardan İş Bankası, Güncelleme Yaptı: Ne Kadar Oldu 2022

İş Bankası promosyonunu güncelledi.

Türkiye İş Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilerin banka promosyonunun güncellendiğine yer verildi. Güncellenen promosyon ile ilgili detaylara baktığımızda sadece tarihin güncellendiği , verilecek promosyon miktarında herhangi bir güncelleme yapılmadığı görüldü.

Bankanın promosyon miktarına baktığımızda 7 bin 500 lira nakit proosyon ödemesi yapıldığı görülüyor. "SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor." ifadeleri ile yayınlanan duyuruda 31 Ekim tarihine kadar başvuru yapacak vatandaşlara nakit promosyon verileceği bildirildi ve "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Eylül 2022 - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor." denildi.

SON BAŞVURU DEĞİŞTİ

Son başvuru tarihi 31 Ekim olarak değiştirildi. 31 Ekim tarihine kadar başvuru yapacaklar promosyon fırsatından faydalanabilecekler.

KAMU BANKALARI 2023 'E ERTELEDİ

Kamu bankaları yaptıkları açıklamada promosyon yarışına katılmayacaklarını söyleyerek promosyon zammını 2023 'e erteledi. 2023 Şubat ayında yapılacak görüşmeler neticesinde miktar belli olacak.

Belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.