Devlet 20 bin liraya arsa satıyor

Devlet 20 bin liraya arsa satışı yapıyor. Başvuru başladı.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Emlak Müzayede tarafından yapılan son dakika açıklamasında devletin elinde olan bazı konut ve işyeri arazilerinin satışa çıkarıldığına yer verildi.

Toplamda 553 ilde 747 arsanın satışa çıkarıldığı duyuruya göz attığımızda arsaların en uygun fiyatlısının 20 bin liraya Ankara'da olduğu görülürken en pahalısının 100 milyonun üzerinde olduğu görülüyor. Arsaların satışları müzayede ile yapılacak.

Arsayı alacak vatandaşlar, aldıkları paranın yüzde 25'ini peşin verecek. Kalan para ise 24 aylık taksitlerle bankaya ödenecek.

Hangi illerde arsa satışı yapılıyor?

Emlak Müzayede resmi sayfasından konu ile ilgili yapılan açıklamada arsa satışlarının aşağıdaki illerde yapılacağı görülüyor:

Ankara

Adıyaman

Ağrı

Amasya

Ardahan

Balıkesir

Batman

Bilecik

Bolu

Bursa

Denizli

Düzce

Edirne

Elazığ

Erzurum

Eskişehir

Iğdır

Kahramanmaraş

Kars

Kastamonu

Kırıkkale

Kırşehir

Kocaeli

Konya

Kütahya

Niğde

Sakarya

Şanlıurfa

Şırnak

Tekirdağ

Tokat

Trabzon

Uşak

Yalova

Yozgat

Aksaray

Diyarbakır

Adana

Afyonkarahisar

Antalya

Aydın

Bitlis

Gaziantep

İzmir

Kayseri

Kırklareli

Malatya

Muğla

Van

İstanbul

Mardin

Mersin

Samsun

Arsaların fiyat listesine gitmek için Tıklayın

Başvurular başladı

Toki arsa başvurusu bugün başladı. Vatandşaların muhammen bedeller üzerinden belirlenen teminatı kamu bankalaırna yatırması gerekiyor. Teminatı yatırdıktan sonra Emlak Müzayede üzerinden başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir:

Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek. Kadın erkek konut grubumuza katılmak ve adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.