Deprem daha gelmeden İstanbul kendi kendine yıkılıyor: Bahçelievler'de bina çöktü

Deprem daha gelmeden İstanbul kendi kendine yıkılıyor.

İstanbul'da geçen haftalarda Küçükçekmece'de bir bina durduk yere yıkılmıştı. İnşaatında kalitesiz malzemenin kullanıldığı belirtilen binanın yıkılmasından sonra bugün bir haber daha geldi v eece yarısı Bahçelievler'de bir bina daha yıkıldı.

Zafer Mahallesi Yadigar Sokak’ta bulunan 4 katlı bir bina gece yarısı yıkıldı. Hemen bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler hemen çökme tehlikesi nedeniyle çevrede bulunan diğer binaları boşaltırken yıkılan binada vatandaş olup olmadıdğı hemen incelendi.

Valilik tarafından yapılan son dakika açıklamasında binada kimsenin olmadığı, kimsenin enkaz altında kalmadığı bildirildi.

Ölen ya da yaralanan olmayan olay ile ilgili İstanbul Valiliği şu açıklamada bulundu:

"Saat 04.45 sıralarında Bahçelievler ilçesi Zafer mahallesi Yadigar sokakta bulunan 1970 yılında yapıldığı teyit edilen 4 katlı binada kısmi çökme meydana gelmiştir. Olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, 112 acil ve emniyet ekipleri sevk edilmiştir. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede olayda ölen yaralananın ya da enkaz altında kalanın bulunmadığı tespit edilmiştir"

https://www.finans7.com/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.