Çocuğunun yanında müstehcen video çeken kadının ifadesi ortaya çıktı

Çocuğunun anında Tiktok videosu çeken kadının ifadesi ortaya çıktı.

Sultanbeyli'de çocuğunun yanında TikTok videosu çeken geçen gün gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kadının emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, hakkında ‘Müstehcenlik ve hayasızca hareketler’ suçlamasıyla soruşturma başlatılan kadın önceki gün Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesine getirildi. 

Emniyetteki ifadesinden sonra savcılığa da ifade veren kadın, "Benim Tiktok isimli sosyal medya hesabında 2 milyona yakın takipçim vardı. Zaman zaman bu platformda canlı yayın yaparak içerik üretiyordum" dedi.

NE KADAR KAZANIYOR?

Yaptığı yayınlarla kazandığı para hakkında konuşan kadın, "Bu yayınlar esnasında izleyiciler bana jetonlar gönderiyorlardı. Bu şekilde yayınlar yaparak aylık 5 bin lira civarında para kazanıyordum. Bu hesabı yaklaşık 1,5 yıl önce kapattım. Bu video ise 2,5 yıl önce canlı yayın yaptığım esnada beni izleyen izleyiciler tarafından kayıt altına alınmış olabilir" dedi.

OĞLUMLA BÖYLE BİR VİDEO ÇEKMEDİM

Oğlunun diğer odada olduğunu , oğlu ile bu videoyu çekmediğini söyleyen kadın, "O dönem canlı yayınlar yapıyordum. O dönem 1,5 yaşında olan oğlum yayın yaptığım esnada birden bire benimle oyun oynamak istediği için odaya girdi. Kesinlikle oğlumla birlikte böyle bir video çekmedim" dedi.

CANLI YAYIN YAPIP PARA KAZANIYORDUM

Kadın açıklamasının devamında ise , "Olay oğlumun benden habersiz biçimde odaya girmesiyle gerçekleşti. Oğlumun videoda göründüğü anda kısa bir süre sonra canlı yayını kapattım. Bu video çekildikten yaklaşık 3 ay sonra Tiktok hesabımı kapattım"

"Kapatmamın nedeni Tiktok dışında günlük temizlik ve geceleri tekstik işlerinde gelir sağlamamdır. Yayın yapmayı bıraktıktan sonra bazı sosyal medya uygulamalarında kayıt altına alınan videonun çeşitli hesaplardan paylaşıldığını gördüm"

"Hesaplarla iletişime geçerek kaldırılmasını rica ettim. Bir kısmı kaldırıldı. 1 yıl önce bu videoların çeşitli platformlarda paylaşıldığını gördüm. Avukatımla görüşerek savcılığa suç duyurusunda bulundum"

"ŞİKAYETÇİYİM"

Söz konusu görüntülerin yıllar önce çekildiğini söyleyen kadın , "Bu görüntüyü kaydeden ve yayınlayanlar hakkında şikayetçi oldum. 2 tane sosyal medya hesabım vardır. Bu hesaplarda canlı yayın ve video paylaşımı yapmıyorum" dedi.

BACAĞINI BİLEREK Mİ YOKSA BİLMEYEREK Mİ GÖSTERDİ?

Kadın açıklamasının devamında, "Bahse konu videoda oğlum birden bire odaya girince oğlumla ilgilenmek istediğim esnada istemsizce bacağımın kamera açısına girmesiyle oluşmuştur. Kesinlikle cinsel bir istek uyandırmak amacıyla yapılmış bir hareket değildir" dedi.

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.