Bodrum'da lahmacun 400 liraya düştü

Tatil fırsatları başladı: Tepkiler, yüzde 40 indirimi getirdi.

Sabah Gazetesi'nden Ömer Kahraman bugün kaleme aldığı yazısında Bodrum Otelciler Derneği ile bir görüşme yaptığını ve 180 otelin konkordato ilan ettiği ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Spekülatif haberler ile Bodrum ve turizm sektörü için olumsuz bir algı zemini oluşturulmak istenildiğini söyleyen dernek, gelen büyük tepkiler ve boş kalan mekanlar sonrası tatillerde indirimin başladığına yer verildi.

Plajlar, tarihi dokusu, teme içme ve eğlencesi ile oldukça ünlü olan, tatilcilerin ilk uğrak yeri olan Bodrum, son dönemlerde fiyatların artması ile birlikte boş kalmaya başladı. Önceki yıllara göre çok az sayıda rezervasyonlar yapılırken tüketicilerin şikayetleri daha da arttı.

Lahmacun 400 oldu

Gelen son dakika bilgilerine göre fiyatlar ciddi şekilde düştü. Plajlara girişte alınan binlerce liralık fiyatlar, tuvaletin bile 50 liraya çıkmasına gelen tepkiler sonrası fiyatlar düşmeye başladı. Gelen bilgilere göre 950 - 1000 liraya kadar çıkan lahmacunun fiyatının 400 liraya kadar gerilediği öğrenildi.

"Bodrum Yalıkavak'taki Balıkçı Kahraman ile konuştum" diyerek haberini sürdüren Kahraman, "Bodrum'un tamamı için pahalılıktan söz etmek doğru değil. Yıllardır jet sosyetenin, iş, sanat ve spor camiasının geldiği Türkbükü, Yalıkavak her zaman belli bir seviyenin üstündeydi. Ama o zaman olduğu gibi bugün de Bodrum merkez, Gümbet, Bitez, Ortakent, Akyarlar, Turgutreis gibi yerler düşük ve orta seviyede bulunuyordu. Bugün menülerde yüzde 40'lara varan indirimler görüyoruz. Bodrum için bu karalamaları yaparak turizmi mahvetmeyelim" ifadelerini kullandı.

Yüzde 40 indirimler başladı

Tatil yapacak vatandaşlar ise yüzde 40 indirimler sonası yeniden tatil planı yapmaya başladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.