Adıyaman TYP işçi alımı başvurusu başladı

Adıyaman'a 720 TYP işçi alımı yapılacak.

TYP işçi alımları hakkında son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Gelen açıklamaya baktığımızda TYP kapsamında Adıyaman iline 720 işçi personel alımı yapılacağı görülüyor.

Söz konusu işçi alımının detaylarına baktığımızda başvuruların bugün başladığı ve 6 Temmuz tarihine kadar adayların başvurularını yapabileceğine yer verildi. İşe alınacak personeller Adıyaman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, yani AFAD bünyesinde istihdam edilecek. 20 personel ise Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek.

TYP işçi alımına kimler başvuru yapabilir?

TYP işçi alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor:

İŞKUR'a kayıtlı olmak,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,

Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

Başvuru yapacağı ilde ikamet ediyor olmak.

Başvuru nasıl yapılacak?

Söz konusu personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların aşağıdaki videoda belirtilen adımları takip ederek başvurusunu yapması gerekmektedir:

Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

https://www.finans7.com/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.