Adana Adliyesi'nde hakim, kararsız kaldığı davalarda büyücülere danışmış

Adana Adliyesi'nde hakimin yaptıkları skandal derecelere kadar giderken yeni detaylar ortaya çıktı.

İş insanı ile yaşadığı yasak aşk sonrası skandalları bir bir ortaya çıkan Hakim Gül Altınok'un 500 milyon lira rüşvet aldığı, adliye emanetinden kaçak yollarla metamfetamin aldığı ve bununla uyuşturucu partisi düzenleyen kadın hakimin yeni skandalları ortaya çıktı.

Yaşadığı sitenin yöneticisi ile yasak aşk yaşayan kadın, ondan ayrıldıktan sonra görüntüleri silmesi için onu tehdit etti.

İŞ İNSANINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Hakim Altınok’un evli olduğunu ilk başta bilmediğini söyleyen Server Leventoğlu yaptığı açıklamada, "Beni güçlü görüp benimle yakınlaştı. Bana birlikte yemek yeme teklifinde bulundu. Yemekten sonra ağlamaya başladı. Sonra ilişkimiz başladı ve 4-5 sene sürdü. İlk başta evli olduğunu bilmiyordum, sonradan öğrendim. Benden sürekli yardım istedi. Oğluna bir şirket kurdurduk. Hakim, bugün dahi beni arayıp tehdit ediyor. Beni intihara zorlamaya çalışıyor. Bu kadının birtakım insanlarla irtibata geçip, kendisini kullandırdığını öğrendiğim an bırakmak istedim. Böyle bir ilişkiyi hazmedemedim" ifadelerini kullandı.

HAKİME BÜYÜ DE YAPMIŞ

Adana'da Hakime'nin sevmediği avukat, savcı ve hâkimlerin fotoğraflarını büyücülere verip, başarısız olmaları için büyü yaptırdığı da ortaya çıktı.

KARAR VERMEDE ZORLANINCA BÜYÜCÜLERE DANIŞMIŞ

Hakime Altınok’un, kararsız kaldığı birçok dosyada karar vermek için de büyücülere danıştığı öğrenildi.

Olay ile ilgili HSK soruşturması devam ederken Hakime Altınok'un açığa alındığı bildirildi.

https://www.finans7.com/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.