3 ilde Toki başvurusu başladı

3 ilde TOKİ başvurusu başladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda konut başvurularının başladığı görülüyor. Konut duyurularına baktığımızda 3 ilde başvuruların başladığı ve 12 Temmuz'a kadar vatandaşların başvurusunu yapabileceği görülüyor.

Evler 2+1 ve 3+1

Konutlara baktığımızda 3 ilde de 2+1 ve 3+1 şeklinde konutların yapıldığı, 2+1 konutların 85 metrekare, 3+1 konutların ise 104 metrekare büyüklüğünde yapıldığına yer verildi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, 18 yaşını geçmiş olan, evi olmayan kişilerin başvuru yapabileceği konutlara ilişkin bilgiler finans7.com'da.

Hangi illerde konut satışı var?

Toplu Konut İdaresi resmi sayfası ve e devlet kapısı üzerinden yapılan açıklamaya göz attığımızda satış yapılan iller ve konut sayılarına şu şekilde yer veriliyor:

Karaman: 218 konut

Sinop: 177 konut

Yozgat: 141 konut.

Diğer illerde başvurular nasıl yapılacak?

Bu illerin yanı sıra diğer illerde de yakın zamandak onut başvurusu başlayacak. Siz hangi ilde konut başvurusu bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Diğer iller için konut başvurusu başladığında bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Başvuru nasıl yapılır? İşte E Devlet başvurusu

Toki başvurusu e devlet kapısı üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin e devlet kapısı üzerinden aşağıdaki videoda belirtilen adımları takip etmesi ve başvurusunu bu şekilde yapması gerekmektedir:

Kadın erkek konut grubumuza katılmak ve diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.