25 ilde Toki arsa satışı devam ediyor

25 ilde arsa satışı başvuruları devam ediyor.

Emlak Müzayede tarafındna yapılan son dakika açıklamasında 25 ilde arsa satışı yapılacağı bildirildi. Arsalara baktığımızda 300-400 bin liraya arsa satışı yapıldığı gibi yüksek fiyatlara da arsa satışı yapıldığı görülüyor. Peki arsa başvuru şartları nedir?

Emlak Müzayede'den 25 İlde 390 Arsa Satışı!

Emlak Müzayede, Türkiye genelinde 25 ilde toplam 390 arsa satışa sunuyor. Bu büyük fırsat, yatırımcılar ve arazi sahibi olmak isteyenler için cazip bir seçenek oluşturuyor. Özellikle arsa yatırımı yapmak isteyenler, bu müzayedede uygun fiyatlarla arazi sahibi olma imkanına sahip olacak.

Satışa sunulan arsalar, şehir merkezlerine yakın, gelişmekte olan bölgelerde yer alıyor. Bu arsalar hem bireysel yatırımcılar hem de müteahhitler için büyük bir kazanç fırsatı sunuyor. Konut, ticari ya da tarım arazisi olarak kullanılabilen arsalar, Emlak Müzayede'nin düzenlediği açık artırma yöntemiyle satılacak. Böylece katılımcılar, rekabetçi fiyatlarla yatırım yapma fırsatı bulacak.

Hangi illerde arsa satışı var?

Müzayede Tarihleri ve Başvuru 

Müzayede, 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek ve katılımcılar belirlenen tarihlerde online platformlardan veya fiziki olarak müzayedelere katılabilecekler. Başvurular, Emlak Müzayede’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen yatırımcılar, müzayede tarihine kadar ilgili arsalar hakkında bilgi alabilir ve detaylı incelemeler yapabilir. Yatırımcıların ilgisinin yoğun olması beklenen bu satışlarda, arsalar kısa sürede sahiplerini bulacak.

Arsalar yüzde 25 peşin 48 ay taksitle satılacak.

İl il arsaların listesi ve fiyatları için Tıklayın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.