2024 KPSS P3, P93 ve P94 puanı ile ilk memur alım ilanı yayınlandı

BDDK memur alımı başvurusu 10 Ekim'de başlıyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından bir açıklama yapıldı ve 2024 yılı kamu personel alımı başvurusunun Ekim ayında başlayacağına yer verildi.

2024 KPSS lisans, ön lisans ve lise puanı ile yapılacak ilk memur alımının detayları belli oldu. Peki memur alımının başvuru şartları nedir? Kamu personel alımına kimler başvuru yapabilecek? İşte BDDK memur alımı başvurusunun detayları.

BDDK'nın memur alımında adaylar düz memur, mühyendis, grafiker, tekniker, teknisyen, sekreter ve şoför kadrolarında istihdam edileceğine yer verildi. Söz konusu personel alımlarında sadece şoför kadrosuna sözlü ve uygulamalı sınav ile alım yapılacağı bildirilirken diğer kadrolara da sadece sözlü mülakat ile personel alımı yapılacak.

KPSS P3, KPSS P93, KPSS P94 puan türü ile yapılacak kamu personel alımına lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Başvuru tarihi

İlana başvurular 10 Ekim tarihinde başlayacak. Adaylar 10 ile 20 Ekim tarihleri arasında BDDK memur alımına başvurusunu yapabilecek.

2024 KPSS puanı ile ilk memur alımı

3 eğitim türünden de 2024 sınavından alınan KPSS puanı ile başvuru yapılabilecek ve bu personel alımı 2024 KPSS puanı ile ilk defa yapılan memur alımı olacak. KPSS ile memur alımı ilanlarından haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.