Aile destek programı ödemesi sona erdi: Peki şimdi ne olacak, uzatıldı mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile destek programı ödemesi sona erdi: Peki şimdi ne olacak, uzatıldı mı?

Aile destek programı ödemeleri sona erdi. Programın sona ermesinden sonra vatandaşlar, ödemenin uzatılıp uzatılmayacağını araştırmaya başladı.

Aile destek programı ödemesi sona erdi: Peki şimdi ne olacak, uzatıldı mı?

Aile destek programı ödemesi hesaplara yattı: Peki şimdi ne olacak, uzatılacak mı?

Aile dstek programı kapsamında ödemeler bugün hesaplara yatırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından konu ile ilgili açıklama yapıldı ve aile destek programı kapsamında ödemelerin sona erdiğine yer verildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada aile destek programı hakkında şu ifadelere yer verildi:

"2022 yılında başlatılan Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi aileler 12 aylık süre ile desteklenmiş olup programın 1 yıl süre ile uzatılması ve 12 ay daha destek verilmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelerin ikinci 12 aylık dönemde de (Temmuz 2023- Haziran 2024) hane içindeki kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık periyotta desteklenmeleri sağlanacaktır"

Bu açıklamaya baktığımızda Haziran 2024'te desteğin biteceğine yer verildiği görülüyor. Haziran 2024 ayının aile destek parası 10 Temmuz, yani bugün hesaplara yatırıldı ve destek ödemesi sona erdi.

Aile destek programı uzatıldı mı?

Aile destek programı henüz uzatılmadı. Bu konuda Temmuz ayı içerisinde açıklama gelecek. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak, vatandaşlın maaşı başvurusundan bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Sizce aile destek ödemeleri uzatılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Vatandaşlık maaşı nedir?

Vatandaşlık maaşı henüz belli olmadı. Maaş başvurusu başladığında bildirimle haberdar olmak için yukarıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin

Yorumlar (9)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 37 Gün Önce
aile destek devam etsin
Ziyaretçi 2 Ay Önce
uzatılsın lütfen 3 çocuğum var ben hanımıyım aile destek uzatılsın
Ziyaretçi 2 Ay Önce
uzatılmalı tabikide
Ziyaretçi 2 Ay Önce
milyonlarca insan bu yardımlarla hayatını surdurmekte muhakkak yeni yardımlar ikame edilmeli
Ziyaretçi 2 Ay Önce
uzatilsin yardım