Acun Ilıcalı'dan gündem olan açıklama: Dünyada istediğim her şeyi alabilirim
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acun Ilıcalı'dan gündem olan açıklama: Dünyada istediğim her şeyi alabilirim

Acun Ilıcalı'dan gündem olan bir açıklama geldi. Ilıcalı, şükretmekten yakınmaya fırsatı olmadığını, istediği her şeyi alabileceğini söyledi.

Finans Magazin 11 Tem 2024 0
Acun Ilıcalı'dan gündem olan açıklama: Dünyada istediğim her şeyi alabilirim

Acun Ilıcalı'dan gündem olan açıklama: İstediğim her şeyi alabiliyorum.

Muhabir olarak başladığı medya sektöründe en tepeye kadar çıkan Acun Ilıcalı, önce program yapmaya başladı. Yaptığı programları ciddi şekilde izlenme alan Acun Ilıcalı, daha sonra Tv8 adlı kanalı satın aldı ve programlarını bu kanal üzerinden yayınlamaya başladı.

Kısa sürede üst sıralara çıkan Tv8 kanalı, en çok izlenen kanallar listesinde her zaman ilk 5'te yewr almayı başardı.

"Uçakta yaşamak hayatımın bir parçası" diyerek açıklamasına başlayan Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nun YouTube kanalında yaptığı açıklamada ciddi bir tempo içinde olduğunu söyledi ve "Bir günde en fazla kaç ülkeye gittiniz? Ya çünkü biliyorum Dominik’ten Meksika’ya Meksika’dan Yunanistan’a oradan Türkiye’ye… Nasıl bir tempo bu? Bir insan evladı buna nasıl dayanıyor?" sorusuna uçakta yaşamaya alıştım şeklinde cevap verdi.

Şükretmekten yakınmaya vakit bulamıyorum

Şükretmekten yakınmaya vakit bulamadığını da belirten Ilıcalı, "Bir yerden sonra Allah o kuvveti veriyor" dedi ve dünyada alamayacağı bir şey olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kafanda şöyle canlandırmanı istiyorum. Uçakta yaşamak aslında benim hayatımın bir parçası. Türkiye’de ofisi var adamın, İngiltere’de takımı var, Dominik’te de işi var. Vallahi bir yerden sonra Allah o kuvveti veriyor. Şükretmekten yakınmaya vakit bulamıyorum ben. Allah bunu nasip etti daha ne olsun diyorum yani. Dünyada ne istesem alabilirim, bu çok kolay bir durum değil. Bu duygu sana Allah'ım bana bunu lütfettin, Allah razı olsun'u getiriyor devamında"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç