8 Temmuz'da kartla ödemeye geçiliyor: Zincir markette nakit artık geçmeyecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

8 Temmuz'da kartla ödemeye geçiliyor: Zincir markette nakit artık geçmeyecek

Bir zincir market, alış verişlerde kredi kartı ve banka kartı ile ödeme sistemine geçiyor. Nakit artık kabul edilmeyecek.

İş Dünyası 23 Haz 2024 1
8 Temmuz'da kartla ödemeye geçiliyor: Zincir markette nakit artık geçmeyecek

Bir market sadece kartla ödeme sistemine geçiyor.

Marketlerden tüm vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde heme hemen herkesin kartlı alış verişe geçmesi nedeniyle marketlerde nakit para ile alış verişler hemen hemen durdu. Herkesin kartla alış veriş yapması nedeniyle bazı marketler, flaş bir karara imza attı.

Bir zincir market tarafından yapılan son dakika açıklamasında 8 Temmuz tarihinden itibaren artık sadece kredi ve banka kartı ile ödeme yapılacağına yer verildi.

Marketin kapılarına asılan uyarıya baktığımızda şu ifadelere yer verildiği görülüyor:

"Sevgili müşterilerimiz

08.07.2024 tarihinden itibaren bu mağazamızda yapılan alışverişlerde daha pratik, hızlı ve hijyenik bir alış veriş deneyimi yaşamamız amacıyla

SADECE KREDİ / BANKA KARTI İLE ÖDEMEYE GEÇİLECEKTİR"

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Söz konusu açıklama kısa sürede gündem oldu. Birçok vatandaş nakiitin kaldırılmasını talep ederken bazı vatandaşlar, her zaman kartlarında para olmadığını, kreid kartlarının da olmadığını söyleyerek bu sistemin olmaması gerektiğini ifade etti.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 3 Ay Önce
küresel kafalar. fikirler. sen adım atıkça onlar kazanır sen değil. nakit alım-satım piyasayı canlı tutar. diri tutar. bunlar hepimizi bunalıma sokacak. hem nakit olsun hem dijital olsun nakit kalkarsa sorunlar başlar