8. dönem PAEM eğitim sınav sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

8. dönem PAEM eğitim sınav sonuçları açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı PAEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı. İşte gelen son dakika bilgileri.

Polis Alımı 12 Haz 2024 0
8. dönem PAEM eğitim sınav sonuçları açıklandı

Son dakika: PAEM eğitim sınav sonuçları açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı 8. dönem PAEM amirlik eğitim sınav sonuçları açıklandı. Akademi'den "POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 8. DÖNEM İLK DERECE AMİRLİK EĞİTİMİ SINAV SONUÇ DUYURUSU" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Teşkilatımızın amir ihtiyacını karşılamak amacıyla, 22 Mayıs 2024 tarih ve 32553 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Emniyet Mensubu adaylara yönelik İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınavı yapılmış olup, sınav sonuçları açıklanmıştır.

Adaylar sınav sonuçlarını Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesi olan http://www.pa.edu.tr/ adresinden e-devlet şifrelerini girerek öğrenebileceklerdir.

Bu açıklama, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri uyarınca tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında adaylara ayrıca açıklama ve yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Bununla beraber adaylar yapılacak eğitim ile ilgili diğer duyuruları Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet adresi üzerinden takip ederek öğrenebileceklerdir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

8. DÖNEM İLK DERECE AMİRLİK EĞİTİMİ SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç