2024 Temmuz Ayı Zabıt Katibi, İnfaz Koruma Memuru (İKM), Mübaşir Maaşları Ne Kadar Oldu? Temmuz 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2024 Temmuz Ayı Zabıt Katibi, İnfaz Koruma Memuru (İKM), Mübaşir Maaşları Ne Kadar Oldu? Temmuz 2024

TÜİK'in Haziran ayı enflasyonunu açıklamasıyla birlikte; zabıt katibi, infaz koruma memuru, mübaşir maaşlarına gelen zam da belli oldu. İşte yeni zamlı maaşlar...

2024 Temmuz Ayı Zabıt Katibi, İnfaz Koruma Memuru (İKM), Mübaşir Maaşları Ne Kadar Oldu? Temmuz 2024

2024 Temmuz ayı zabıt katibi, infaz koruma memuru (İKM),mübaşir maaşları ne kadar oldu? Zabıt katibi, infaz koruma memuru, mübaşir maaşlarına ne kadar zam geldi?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in enflasyon verilerini açıklamasının ardından zabıt katibi, infaz koruma memuru (İKM),mübaşir pozisyonunda çalışan kişilerin yeni maaşları da belli oldu. Peki Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan zabıt katibi, infaz koruma memuru (İKM),mübaşir yeni maaşları ne kadar oldu? İşte zabıt katibi, infaz koruma memuru (İKM),mübaşirlerin alacağı yeni zamlı maaş ve detaylar...

TÜİK'in Haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından yılın ilk yarısıın enflasyonu belli oldu. TÜİK ilk 6 aylık enflasyonu %.. olarak açıkladı. Haziran ayının enflasyonuyla birlikte zabıt katibi, infaz koruma memuru (İKM),mübaşir maaşlarına da %.. zam gelecek. 

Zabıt katibi, İnfaz koruma memuru (İKM), Mübaşir Ne Kadar Maaş Alıyor?

Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan zabıt katibi, infaz koruma memuru (İKM), mübaşirler ortalama olarak 32.500 TL maaş alıyorlar.

Temmuz 2024 Yeni Zabıt katibi, İnfaz koruma memuru (İKM) ve Mübaşir Maaşları

TÜİK'in ilk 6 aylık enflasyonu %.. açıklamasıyla birlikte zabıt katibi, infaz koruma memuru (İKM), mübaşir maaşlarına da %.. zam geldi ve ortalama maaşları .... TL oldu.

 

Zabıt katibi, İnfaz koruma memuru (İKM) ve Mübaşir Alımı Olacak Mı?

Adalet Bakanlığı'nın yayınladığı tüm personel alım ilanlarını sayfamızda güncel olarak paylaşıyoruz. Bu ilanlardan anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç