2024 Temmuz Ayı Bekçi Maaşları Ne Kadar Oldu? Temmuz 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2024 Temmuz Ayı Bekçi Maaşları Ne Kadar Oldu? Temmuz 2024

TÜİK'in ilk 6 aylık enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte bekçilerin yeni maaşları da belli oldu! İşte haberin detayları...

Çalışma Hayatı 3 Tem 2024 10:53 0
2024 Temmuz Ayı Bekçi Maaşları Ne Kadar Oldu? Temmuz 2024

2024 Temmuz ayı bekçi maaşları ne kadar oldu? Bekçi maaşlarına ne kadar zam geldi? Bekçiler artık ne kadar maaş alacak?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in ilk 6 aylık enflasyon verilerini açıklamasının ardından bekçi pozisyonunda çalışan kişilerin yeni maaşları da belli oldu. Peki bekçi pozisyonunda çalışan kişilerin yeni maaşları ne kadar oldu? İşte bekçilerin alacağı yeni zamlı maaş ve detaylar...

TÜİK'in Haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından yılın ilk yarısıın enflasyonu belli oldu. TÜİK ilk 6 aylık enflasyonu %.. olarak açıkladı. Haziran ayının enflasyonuyla birlikte bekçi maaşlarına da %.. zam gelecek. 

Bekçiler Ne Kadar Maaş Alıyor?

Lise mezunu olarak bekçi pozisyonunda çalışan kişiler ortalama 36 bin lira civarında maaş alıyor.

Temmuz 2024 Yeni Bekçi Maaşı

TÜİK'in ilk 6 aylık enflasyonu %24,72 açıklamasıyla birlikte bekçi maaşlarına da %19.31 zam geldi ve en düşük bekçi maaşı 42 bin 951 TL oldu.

Bekçi Alımı Olacak Mı? Ne zaman?

Hükümet tasarruf tedbirleriyle bekçi alımlarını artık ağırdan alıyor. Fakat yeniden en az lise mezunu bekçi alımı ilanları gelecek. Gelen tüm bekçi alım ilanlarını internet sitemiz ve mobil uygulamamızdan güncel olarak yayınlıyoruz. Tüm bekçi alım ilanlarından anında haberdar olmak istiyorsanız, ücretsiz olan Finans7.com mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç