THy kabin memuru maaşı ve ikramiyesi ne kadar 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

THy kabin memuru maaşı ve ikramiyesi ne kadar 2024

THY personelleri ne kadar maaş alıyor? İkramiye ödemeleri ne kadar? İşte THY hostes maaşı.

Çalışma Hayatı 3 Mayıs 2024 0
THy kabin memuru maaşı ve ikramiyesi ne kadar 2024

THY kabin memuru maaşı ne kadar? İşte 2024 yılı maaşları.

Türk Hava Yolları 2024 yılı kabin memuru alımı ilanı yayınlandı ve personel alımı başvurusu başladı. Başvuruların başlaması ile birlikte adayların en merak ettiği konu, kabin memurlarının 2024 yılı maaşları oldu. Peki kabin memurları ne kadar maaş alıyor? 2024 yılı maaşları ve ikramiye tutarları ne kadar oldu? İşte gelen son dakika bilgileri.

Türkiye'nin en büyük şirketi, dünyanın önde gelne havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları, personel eksiklğini tamamlamak üzere yeni personel alımına çıktığını duyurdu. En az lise mezunlarından, tecrübesiz adaylar arasından yapılan kabin memuru alımı İlanı için TIKLAYIN

KABİN MEMURLARI NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Diğer şirketlerde çalışan kabin memurları 30 bin civarında maaş alırken bu rakam, THY bünyesinde biraz daha fazladır. Türk Hava Yolları bünyesinde çalışan kabin memurları ise 40 bin lira civarında aylık maaş almaktadır.

THY, pilotlara 3, diğer çalışanlara ise 2 maaş tutarında ikramiye ödemesi yapmaktadır. Kabin memurlarına yılda 2 maaş, 2024 yılı için 80 bin lira ikramiye ödemesi yapılacak. Ay hesabı yapıldığında 6 bin 667 TL ek ödemeye denk gelmektedir. İkramiye ile birlikte Türk Hava Yolları hostes maaşı 46 bin 667 TL seviyesine kadar yükseliyor.

Sizce bu maaş ödemesi yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış veirşinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç