İlkokul öğretmeni kadın sapık çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İlkokul öğretmeni kadın sapık çıktı

ABD'de meydana gelen olayda ilkokul öğretmeni sapık çıktı. Yaşanan skandal olay ülkede gündem olurken kadın 25 bin dolarla serbest kaldı.

Dünya 6 Mayıs 2024 0
İlkokul öğretmeni kadın sapık çıktı

Kadın öğretmenin öğrencisine attığı sapık mesajlar düğününde ortaya çıktı.

Amerika'da yaşanan sapık gelin olayı tüm dünyada gündem oldu. Gelen bilgilere göre sapık bir öğretmen, öğrencisine iğrenç mesajlar attı.

Amerika'nın Wisconsin eyaletinde meydana gelen olayda; burada bir ilkokulda görev yapmakta olan Madison Bergmann ve nişanlısı Sam Hickman adlı kişi, evlenme planı yapmaya başladı. Temmuz ayında evlenecek çift, uzun yıllardır bekleme sonrası hazırlıklarını yoğunlaştırdı. Evlilik için gün sayan çiftin planları, kadının karıştığı büyük skandal sonrası bozuldu.

New York Post gazetesinde yayınlanan habere baktığımızda kadının yetişkin olmayan bir öğrencisi ile ilişki yaşadığının ortaya çıktığını bildirdi.

Konu ile ilgili damadın arkadaşlarından biri açıklama yaptı ve damadın hala şok içerisinde olduğunu söyleyerek, "Düğün bu yaz olmayacak, bu kesin. Küçük bir çocukla aldattı, bu büyük bir saçmalık" ifadelerini kullandı.

Reşit olmayan çocukla konuşmalar yapan kadının bu mesajları, çocuğun ailesi tarafından fark edildi ve aile, hemen polise giderek kadın hakkında şikayetçi oldu.

Şikayet sonrası başlatılan soruşturma kapsamında kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI

Polisler yaptığı incelemede kadının öğrencisine cinsel içerikli mesajlar da attığını ortaya çıkardı.

İlkokul çocuğuna yönelik istismarın boyutu ve süresi henüz tam olarak bilinmiyor. Tahminlere göre geçen Aralık ayından bu yana olayın devam ettiği öğrenildi.

25 BİN DOLAR VERİP SERBEST KALDI

Gelen bilgilere göre tutuklu kadının 25 bin dolar kefalet sonucu tahliye edildiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç