Garanti Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Paketi! 25.000 TL Yatırılacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Paketi! 25.000 TL Yatırılacak!

Bankalar, emekli promosyonu kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Garanti Bankası da yeni kampanyasını duyurdu! İşte haberin detayları...

Emekli Haberleri 7 Mayıs 2024 0
Garanti Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Paketi! 25.000 TL Yatırılacak!

Türkiye’de emekliler bankalar ile yaptıkları anlaşma ile maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. 3 yıllık süre için verilen emekli maaş promosyonları emekliler için ek bir gelir oluyor. Geçim sıkıntısının şiddetini arttırdığı bugünlerde emekliler için maaş promosyonları ilaç gibi geliyor. Bankalar ise emeklileri müşterileri olmak için ikna edebilmek amacıyla el artırıyorlar. Garanti BBVA’dan emekli maaş promosyonları için yeni bir uygulama başlatıldığı açıklandı.

GARANTİ BBVA’DAN EMEKLİ FIRSATLARI

Garanti BBVA ile emekli maaş promosyonu sözleşmesi yapan müşterilere yapılacak olan ödemelerin çeşitlendiği bildirildi. Emekliler ilk etapta emekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyarak şu ödemeleri almaya hak kazanıyorlar:

Emekli maaşları 10.000 TL’ye kadar olanlara 6.250 TL,
Emekli maaşları 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olanlara 10.000 TL,
Emekli maaşları 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olanlara 12.500 TL,
Emekli maaşları 20.000 TL ve üzerinde olanlara 15.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİLERE İHTİYAÇ KREDİSİ SÜRPRİZİ!

Garanti BBVA emekli maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi imkanı da sağlamaya başladı. Buna göre kampanyaya dahil olan emeklilere ek olarak da 10.000 TL ihtiyaç kredisi tanımlanıyor. Bu krediyi kullanım kullanmamak emekli müşterinin kararına bırakılıyor. 36 ay vadeli olan ihtiyaç kredisi için emekli müşteriye bir de özel faiz uygulaması yapılıyor. Emekliler bu krediyi onaylarsa hemen 10.000 TL’lik kredi tutarını banka hesaplarına aktarabiliyorlar. Kullanılan kredinin taksitleri ise müşterinin emekli maaşından bir talimat ile küçük tutarlar halinde aydan aya kesiliyor. Bu şekilde emekliler toplamda 25.000 TL ödeme almış oluyorlar.

Öte yandan emekli müşterilere özel bir imkan daha sağlandığı açıklandı. Bankaların ATM’lerinde genellikle günlük nakit çekim limiti uygulanıyor. Emekliler de maaşlarını çekmek istediklerinde bazı bankalarda bu limitlere yakalanıyorlar. Limit aşımı halinde ise ek ücret ödemek zorunda kalıyorlar. Garanti BBVA ise emekli müşterilere 20.000 TL’ye kadar ücretsiz nakit çekim imkanı veriyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç